Basic mesh langermet orienteringstrøye

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 579

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

This Basic Mesh long-sleeved orienteering shirt is an airy and very comfortable short-sleeved unisex crew neck shirt. The lightweight, breathable fabric means the orienteering shirt feels comfortable and light on the body.

Basic mesh orienteringstrøye er en luftig og svært behagelig langermet o-trøye til dame og herre. Orienteringstrøya er teknisk utviklet med god slitestyrke, lav vekt og svært god ventilering som følge av luftehullene som er over hele trøya. Det lette, pustende materialet gjør at orienteringstrøya kjennes behagelig og ledig på kroppen. Trøya har også en behagelig v-hals med lycramateriale i halsen. Denne orienteringstrøya er perfekt for nybegynnere.

Dette produktet har en normal passform. Det betyr at det skal sitte løsere på kroppen og ikke på noen måte føles restriktiv.