Shape sports-bh

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 299

Variations

Add to cart options

Product Actions

Additional Information

The Shape Sports bra is a sports bra made from a good stretch fabric. The sports bra has a snug fit and provides good support during training sessions. It also has ventilating panels at the front and back which provide good ventilation, reducing the amount of sweat that builds up and feels damp on the skin.

Shape sports-bh er en trenings-bh i et godt stretchmateriale. Sports-bh’en sitter tett på overkroppen og gir god støtte under treningsøkten. Den har også ventilasjonspaneler foran og bak som sørger for god utlufting, noe som reduserer mengden av svette som samles og føles vått mot huden. Det viktigste å tenke på med en sports-bh er at alt skal holdes på plass. Den må derfor sitte godt. Dette kravet er selvsagt avhengig av treningsintensiviteten, om man løper eller går for eksempel. Gir du ikke brystene dine god nok støtte under fysisk aktivitet, kan man også risikere å få dårlig holdning ved trening, noe som kan føre til smerter i rygg og nakke og i verste fall langvarige skader. Denne er normal i størrelsen.

Dette produktet har en normal passform. Det betyr at det skal sitte løsere på kroppen og ikke på noen måte føles restriktiv.