Elite leggvarmere

Details

Promotions

Spesialtilbud
80% Rabatt
kr 90 kr 449

Kundefordeler

✅ Åpent kjøp i 30 dager
✅ Fri frakt på alle ordre over 900,-
✅ Sendes i løpet av 24 timer

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

The loose leg warmers can easily be brought in your pocket at the back of the jersey or in the bag when you are out on a cycling ride. The leg warmers are made of elastic fabric and have a flossed inside. There is silicone on the inside at the top of the sleeves so that they fit well on the legs during the ride. The loose warmers are perfect for days where it's too warm for a tight.

Elite leggvarmerne er perfekt til kjøligere dager og kvelder. Disse er geniale når det er for varmt med langbukse og for kaldt med shorts. Leggvarmerne er formsydde, og får fint plass i lommen på sykkeltrøya. Dette er et flott tilbehør som enhver syklist bør ha.

Dette produktet har en normal passform. Det betyr at det skal sitte løsere på kroppen og ikke på noen måte føles restriktiv. 

Våre størrelser er generelt sett normale i størrelsen og du kan som regel ta utgangspunkt i den størrelsen du normalt bruker. Ved bruk av tabell så er høyden det viktigste målet og om dine kroppsmål er på grensen mellom to størrelser, velg den mindre størrelsen for tettere passform og den større størrelsen for en løsere passform. Vi har i tillegg de tre passforms-kategoriene under for ytterlige veiledning per modell.