Bi-Elastic high pannebånd

Details

KAN KUN BESTILLES I TEAMDESIGN

Promotions

Spesialtilbud
kr 249

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

Popular wide Bi-Elastic headband is a stretchy headband that can be used for both training and leisure. As the fabric is both insulating and breathable, this is a headband that works well for training, but which is also very comfortable to use during leisure time.

Bi-Elastic høyt pannebånd er et elastisk pannebånd som kan brukes til trening og fritid. Pannebåndet er noe bredere enn vanlig pannebånd og varmer litt større deler av hodet. Det gir også en utrolig god passform, og er løpefavoritten for flere av våre ansatte. Ettersom stoffet er både isolerende og pustende, er dette et pannebånd som passer godt som treningspannebånd, men som også er svært behagelig å bruke til fritid. Passer like godt til dame og herre, som til jente og gutt.

Dette produktet har en normal passform. Det betyr at det skal sitte løsere på kroppen og ikke på noen måte føles restriktiv.