Torq skinsuit dame

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 2 499

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

Torq- En ekstrem hydrofobisk og tettsittende tri-drakt utviklet i samarbeid med Norges Triatlonforbund

Torq er utviklet for deg som elsker triatlon!

I tett samarbeid med det norske triatlonlandslaget har vi funnet frem til den perfekte balansen mellom materialer, fleksibilitet, passform og komfort.
Resultatet er en førsteklasses drakt til både svømming, sykling og løping! 

Torq er utviklet med hydrofobiske materialer som reduserer motstanden i vannet, og sikrer best mulig linjeholdning. Drakten har paneler på hver side som opprettholder oppdriften under rotasjon, og som gir deg størst mulig effekt og fart i hvert svømmetak. De hydrofobiske materialene sørger for at drakten tar opp svært lite vann, og dermed tørker raskt i vinden på sykkelen. Drakten har en lomme på nedre del av rygg med inngang fra begge sider, og har god plass til næring. I henhold til ITU reglementet har drakten glidelås bak på rygg, som er enkel å dra opp i egen regi. Glidelåsen har beskyttelse som forhindrer irritasjoner ved «gnissing» mot huden.

•    ITU godkjent
•    Hydrofobiske materialer
•    Tettsittende passform som sikrer god aerodynamikk
•    Nyutviklet og spesialtilpasset tri-padding
•    Lomme på nedre del av rygg 
•    Glidelås på rygg som er enkel å håndtere


Vår samarbeidspartner og spesialist på padding, Elastic Interface, har levert en helt nyutviklet triatlon-padding laget av resirkulerte materialer. Paddingen har store hull for å sikre at vannet renner for gjennom, noe som også bidrar til at paddingen tørker svært raskt og har god pusteevne. Paddingen er konstruert for å gi god beskyttelse på sykkelen samtidig som den ikke begrenser løpesteget. 


Enhver detalj på produktet har en hensikt, og er med på å styrke det som er en av verdens mest innovative og kompromissløse triatlondrakter. 

Benytt muligheten til å konkurrere i samme drakt som utøverne på det norske triatlonlandslaget. 

Dette produktet har ekstremt tight passform. Produktet er laget for å sitte så tett som mulig på kroppen. Vi anbefaler å gå opp en størrelse hvis du er i tvil, eller dersom kroppsmålene dine er mellom to størrelser.