Giro armvarmere

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 299

Variations

Add to cart options

Product Actions

Additional Information

Giro arm warmers are loose and dyed for the bike enthusiast. The loose arm warmers can easily be brought in the pocket on your back or in the bag on your rides.

Giro armvarmere er løse, gjennomfarget ermer til sykkelentusiasten. De løse armvarmerne kan lett medbringes i lommen bak på trøyen eller i sekken når man er ute på sykkeltur. Armvarmerne er laget i et elastisk materiale og har en flosset innside. Det er silikon på innsiden øverst i ermen slik at de henger godt på under sykkelturen. Det er godt med refleks på de løse ermene som gjør deg synlig i mørket.

Vi anbefaler at du velger samme størrelse på armvarmerne som du ville valgt på trøyer.

Dette produktet har en normal passform. Det betyr at det skal sitte løsere på kroppen og ikke på noen måte føles restriktiv.

Våre størrelser er generelt sett normale i størrelsen og du kan som regel ta utgangspunkt i den størrelsen du normalt bruker. Ved bruk av tabell så er høyden det viktigste målet og om dine kroppsmål er på grensen mellom to størrelser, velg den mindre størrelsen for tettere passform og den større størrelsen for en løsere passform. Vi har i tillegg de tre passforms-kategoriene under for ytterlige veiledning per modell.