Giro spin sykkelknickers dame

Details

KAN KUN BESTILLES I TEAMDESIGN

Promotions

Spesialtilbud
80% Rabatt
kr 200 kr 999

Kundefordeler

✅ Åpent kjøp i 30 dager
✅ Fri frakt på alle ordre over 900,-
✅ Sendes i løpet av 24 timer

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

Giro Spin sykkelsknickers til dame er den perfekte sykkelbuksen til spinning. Sykkelbuksen har en 3/4 lang lengde. Den er litt høyere i livet enn en vanlig sykkelbukse og har en ekstremt god passform. Sykkelknickersen er gjennomfarget sort slik at den ikke blir gjennomsiktig. I tillegg har den en svært komfortabel og ekstra tynn padding slik at buksen er behagelig å trene i før og etter spinning.

  • Sykkelknickers til spinning
  • Padding spesielt tilpasset spinningsykler
  • Ekstra høyt liv

Sykkelbuksen har en tynn silikonkant på innsiden av legger for å unngå at den sklir opp under trening og spinning. Feltet nederst på sykkelshortsen kan designes fritt slik at den fint matcher klubb, bedrifts eller teamkolleksjonen på sykkel forøvrig.

Klikk her for å lese om paddingen i våre sykkelbukser.

 Dette produktet har en tight passform og vil sitte tett på kroppen. Det er god bevegelsesfrihet og det er et passform som passer de fleste.
 

Dette produktet bruker materialer som er produsert av resirkulert PET (råmaterialet for polyesterstoff) som bruker 33% mindre energi sammenlignet med produksjon av ny PET.