Vitric Bib sykkelshorts herre

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 1 399

Variations

Add to cart options

Product Actions

Additional Information

Vitric bib shorts: Tight, komfortabel, lett og ventilerende.

Formet av naturen og Nordisk råskap, lover vi å levere kompromissløs kvalitet og å ta vårt ansvar i forhold til miljøet på alvor. Alle våre Clean Grit produkter består av minimum 50% resirkulert materiale. 

Vårt nyeste tilskudd til sykkelkolleksjonen vår!

En aerodynamisk sykkelshorts som passer like godt til trening som til konkurranse. Shortsen er laget i et elastisk og pustende materiale som sikrer optimal passform og god bevegelsesfrihet. Passformen er smal og veldig tettsittende, men materialene er elastiske så plagget føles lett og behagelig på kroppen. Selene, eller bibsen, er laget i et mykt mesh-materiale som er behagelige på.  

  • Aerodynamisk
  • Optimal passform
  • Smal og tettsittende

Paddingen og sidemateriale er resirkulert, det vil si at over 50% av produktet er resirkulert. Paddingen er formstøpt og har differensiert tetthet i soner som er spesielt utsatt for trykk, og passer derfor utmerket til lange turer. Paddingen former seg etter deg og sykkelsetet, samtidig som den evner å gå tilbake til sin opprinnelige passform. Innsiden av shortsen har silikonbånd for å sikre at shortsen ikke sklir opp.  

Klikk her  for å lese mer om pad`ene i våre sykkelbukser.

 

Produktet har god bevegelsesfrihet og passer de fleste, men en tight passform og vil derfor sitte tett på kroppen.