Venom Thermo bib sykkelshorts dame

Details

Promotions

Spesialtilbud
70% Rabatt
kr 390 kr 1 299

Kundefordeler

✅ Åpent kjøp i 30 dager
✅ Fri frakt på alle ordre over 900,-
✅ Sendes i løpet av 24 timer

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

The cycling shorts are perfect for the discerning cyclist that wants warmth and comfort when cycling, on everything from cold rainy days to days with snow and slush. The winter shorts are windproof and highly water resistant, and are made from a breathable fabric that provides ventilation and a high level of comfort

Venom thermo bib sykkelshorts dame er høst- og vinterversjon av bestselgeren Elite Race BiB Shorts. Sykkelshortsen er perfekt for den kresne syklisten som ønsker varme og komfort på kalde regnværsdager, til og med på sykkelturer i snø og slaps. Vintershortsen er vindtett og sterkt vannavvisende og er produsert i et pustende materiale som gir både god komfort og ventilasjon. Den har en flosset innside som gjør at shortsen kjennes behagelig og varmende på kroppen. Selene som er i elastisk lycra har også flosset innside for god komfort.

  • Sykkelshorts til vinterbruk
  • Flosset, myk innside 
  • Bibs i elastisk lycra

Paddingen som er spesielt tilpasset kvinner, kommer fra italienske Elastic Interface (CyTech), som er en av markedets beste innen sin bransje. Paddingen finner du også i en av våre bestselgere Elite shorts til dame. Den er formstøpt og har soner med ulik densitet for best mulig beskyttelse samtidig som den gir best mulig bevegelighet. Klikk her for å lese mer om de ulike paddene i våre sykkelbukser.

Anbefalt bruksområde er fra -10 til +10 med ett lag under når gradestokken kryper under +/-0. Sykkelbuksen med sele har brede antisklibånd rundt lårene, flatlock-sømmer og stort refleksfelt bak på ryggen for økt synlighet i mørket.