Pro Bib sykkelshorts herre

Details

Kan kun bestilles i teamdesign

Promotions

Spesialtilbud
kr 1 649

Variations

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

Rask sykkelbukse til herre for trening og konkurranse

Pro Bib sykkelbukse med seler er en fantastisk sykkelshorts med en rå og ekstrem passform. Materialene har svært god elastikk og kompresjonseffekt som sørger for at sykkelshortsen sitter som klistret på kroppen. Utallige timer med testing på øverste nivå har resultert i en perfekt ergonomisk sykkelpassform. 

Sykkelshortsen har svært elastiske meshseler for best mulig komfort. I tillegg har den refleksdetaljer og brede antiskli kanter på lår slik at buksa sitter på plass. Sykkelshortsenanbefales av verdensmester Thor Hushovd. 

  • Ekstrem passform
  • God elastikk
  • Bibs i behagelig meshmateriale

Når det kommer til padding, er det valgt en ubestridt toppmodell. Den kommer fra italienske Elastic Interface, som er verdensledende på paddinger. Paddingen er spesielt tilpasset langdistane-sykkelister. Paddingen er 3mm på det tynneste og 14mm på det tykkeste. Paddingen har økt skumtetthet og former seg etter deg og sykkelsetet samtidig som den evner å gå tilbake til sin opprinnelige passform. Paddingen består av ulike skumtyper som gir deg støtte og beskyttelse mot sykkelsete på spesielt utsatte trykksteder. Det halvmåneformede utseende er laget for å få bedre slitasje egenskaper samtidig som den gir bedre stabilitet på setet. 

Klikk her for å lese mer om de ulike paddingene i våre sykkelbukser.

 

Dette produktet har ekstremt tight passform. Produktet er laget for å sitte så tett som mulig på kroppen. Vi anbefaler å gå opp en størrelse hvis du er i tvil, eller dersom kroppsmålene dine er mellom to størrelser.