Pro Triathlon speedsuit herre

Details

Promotions

Spesialtilbud
80% Rabatt
kr 260 kr 1 299

Kundefordeler

✅ Åpent kjøp i 30 dager
✅ Fri frakt på alle ordre over 900,-
✅ Sendes i løpet av 24 timer

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

The Triathlon Pro skinsuit is designed for speed and additional sun protection. The fit is aerodynamic and it's silicone fabrics on the leg and upper arm zones ensure that the suit remains in place Compression fabric, that is designed specifically for triathletes, makes the model optimal for all disciplines and the Super Tri Pad from Elastic Interface ensures good protection for cycling.

Triathlon Pro skinsuit herre er en aerodynamisk triatlondrakt utviklet for fart og med ekstra solbeskyttelse. Denne drakten har halvlange armer, og det er ventilasjonspaneler under armene som sørger for optimal fukttransport under intense økter. 

  • Elastiske materialer
  • Hurtigtørkende og ventilerende 
  • Tri-padding fra Elastic Interface
  • Glidelås i front

Drakten er laget i et elastisk Body shape og Lycra® Power materiale. Dette sikrer optimal komfort, bevegelsesfrihet og minimal luftmotstand. Triatlondrakten er bygd opp med hurtigtørkende, pustende og elastiske materialer slik at den passer perfekt til svømming, sykling og løping.

Drakten har en sømløs Super-Tri pad fra italienske Elastic Interface som sikrer god beskyttelse på sykkelsetet. Denne paddingen er tynnere enn en vanlig sykkelpadding slik at dressen også er komfortabel å løpe i, men likevel tykk nok til å gi beskyttelse.Triatlondrakten har en praktisk glidelås i front som gjør at drakten er enkel å ta av og på under skifting. Den har også antigli strikk på overarmene og på innside lår som holder drakte på plass, samt tre små lommer på rygg og et refleksfelt. Dette er drakten for triatleter som ønsker det absolutt beste.