Pro Triathlon speedsuit herre

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 999 kr 1 299

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

The Triathlon Pro skinsuit is designed for speed and additional sun protection. The fit is aerodynamic and it's silicone fabrics on the leg and upper arm zones ensure that the suit remains in place Compression fabric, that is designed specifically for triathletes, makes the model optimal for all disciplines and the Super Tri Pad from Elastic Interface ensures good protection for cycling.

Triathlon Pro skinsuit herre er en aerodynamisk triathlondress utviklet for fart og med ekstra solbeskyttelse. I motsetning til de andre dressene har denne dressen halvlange armer, og det er ventilasjonspaneler under armene som sørger for optimal fukttransport under intense økter. Triathlondressen har en ergonomisk perfekt passform, og er tilpasset kravstore menn. Den er laget i et elastisk Body shape og Lycra® Power materiale. Dette sikrer optimal komfort, bevegelsesfrihet og minimal luftmotstand. Triathlondrakta er bygd opp med hurtigtørkende, pustende og elastiske materialer slik at den passer perfekt til svømming, sykling og løping. Dressen har en sømløs Super-Tri pad fra italienske Elastic Interface som sikrer god beskyttelse på sykkelsetet. Denne paddingen er tynnere enn en vanlig sykkelpadding slik at dressen også er komfortabel å løpe i, men likevel tykk nok til å gi beskyttelse. Triathlondrakta har en praktisk glidelås i front som gjør at dressen er enkel å ta av og på under skifting. Den har også antigli strikk på overarmene og nederst på låret som holder dressen på plass, samt tre små lommer på rygg og et refleksfelt. Dette er dressen for triatleter som ønsker det absolutt beste. Denne unike drakten er utviklet i samarbeid med det finske Triathlon-landslaget og flere Topp 10 Norsemandeltakere.