Element Plus skibukse dame

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 999

Variations

Add to cart options

Product Actions

Additional Information

The women's Element lined training pants are for those who enjoy skiing and who are looking for pants with a snug fit. They are windproof and highly water-resistant at the front, have a stretchy and breathable fabric that means the pants naturally follow your movements during training, even dramatic movements. This makes the pants highly suitable for both running and skiing.

Testvinner i Dagbladets test av skibukser i januar 2019!

Element Plus skibukse til dame er den perfekte buksen for deg som er er glad i å gå på langrenn, og som ønsker en ettersittende bukse. Buksen er fasongsydd, og har dermed en smalere passform som følger bevegelsene i treningsøkten. 

  • Fasongsydd skibukse med smal passform
  • Mykt softshellmateriale
  • God ventilasjon
  • Vind- og vannavvisende

Skibuksen er laget i et lett og elastisk materiale som foruten å være fòret, også er vindavvisende og sterkt vannavvisende i front. Baksiden av overtrekksbuksa kommer i et elastisk og pustende materiale som gjør at buksa naturlig følger treningsbevegelsen, også de store bevegelsene. Dette gjør buksen svært godt egnet for både løp og langrenn.

I tillegg til det pustende materialet bak, har buksen også meshfòr på låret og ventilasjon under kneet som gir god ventilasjon ved høyere aktivitet. Skibuksen har glidelåser i siden opp til låret som gjør det enkelt å ta den av og på over skisko eller annet tøy.  Skibuksen har detaljer som strikk i livet med snøring, glidelåslomme på høyre side og refleksdetaljer.

Skibuksen ble kåret til "Best i test" i Dagbladets test av skibukser januar 2019. Les mer om testen her

Produktet har god bevegelsesfrihet og passer de fleste, men en tight passform og vil derfor sitte tett på kroppen.