Element Plus skibukse dame

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 1 299

Variations

Add to cart options

Product Actions

Additional Information

The women's Element lined training pants are for those who enjoy skiing and who are looking for pants with a snug fit. They are windproof and highly water-resistant at the front, have a stretchy and breathable fabric that means the pants naturally follow your movements during training, even dramatic movements. This makes the pants highly suitable for both running and skiing.

Testvinner i Dagbladets test av skibukser i januar 2019!

Element Plus skibukse til dame er den perfekte buksen for deg som er er glad i å gå på langrenn, og som ønsker en ettersittende bukse. Buksen er fasongsydd, og har dermed en smalere passform som følger bevegelsene i treningsøkten. 

  • Fasongsydd skibukse med smal passform
  • Mykt softshellmateriale
  • God ventilasjon
  • Vind- og vannavvisende

Skibuksen er laget i et lett og elastisk materiale som foruten å være fòret, også er vindavvisende og sterkt vannavvisende i front. Baksiden av overtrekksbuksa kommer i et elastisk og pustende materiale som gjør at buksa naturlig følger treningsbevegelsen, også de store bevegelsene. Dette gjør buksen svært godt egnet for både løp og langrenn.

I tillegg til det pustende materialet bak, har buksen også meshfòr på låret og ventilasjon under kneet som gir god ventilasjon ved høyere aktivitet. Skibuksen har glidelåser i siden opp til låret som gjør det enkelt å ta den av og på over skisko eller annet tøy.  Skibuksen har detaljer som strikk i livet med snøring, glidelåslomme på høyre side og refleksdetaljer.

Skibuksen ble kåret til "Best i test" i Dagbladets test av skibukser januar 2019. Les mer om testen her

Produktet har god bevegelsesfrihet og passer de fleste, men en tight passform og vil derfor sitte tett på kroppen.