Element Plus skijakke herre

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 1 499 - kr 1 699

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

The men's Element Plus ski jacket is a training jacket for those who love to ski. The ski jacket has a fitted shape with a slim fit, which allows freedom of movement in the workout. The jacket is lined and made from a soft and stretchy softshell fabric.This is a superb jacket for those who enjoy fast-paced skiing, but who are not looking to use a race suit. It can also be used for running in winter and other cooler days, as well as for walks in woods and fields. A bestseller!

Element Plus fòret treningsjakke herre er treningsjakka for deg som elsker å gå på ski. Langrennsjakka er fasongsydd med en smal passform som følger bevegelsene i treningsøkten. Jakka er fòret, og laget i et mykt softshellmateriale som er elastisk. Skijakka har et stort ventilasjonspanel på ryggen og paneler av mesh under ermene som gir god ventilasjon ved høyere aktivitet.

  • Fasongsydd skijakke med smal passform
  • Utviklet i et mykt softshellmateriale
  • Vann- og vindavvisende

Materialet ellers er vindavvisende og vannavvisende og jakka kan fint brukes i ruskevær. Ellers har skijakken massevis av reflekspartikler trykket inn i stoffet på baksiden av jakka samt andre refleksdetaljer, noe som gir en ekstra synlighet i mørket. Skijakken har to glidelåslommer, enhåndsstramming nederst i jakka for individuell tilpasning, stormklaff som beskytter mot vinden, hakebeskyttelse, mykt fòr i kragen og mansjetter. 

 

Dette er en suveren jakke til de som liker å gå raskt på ski, men som ikke ønsker en racingdress. Den kan også brukes til løping vinterstid og andre kjøligere dager. Til og fra trening er den ypperlig som et isolerende lag. En god og varm bestselger!

 

Skibuksen som matcher Element Plus skijakke, vant testen for skibukser i Dagbladets store skibukse test og fikk terningkast 6. Les mer her

Produktet har god bevegelsesfrihet og passer de fleste, men en tight passform og vil derfor sitte tett på kroppen.