Performance treningsjakke dame

Details

Kan kun bestilles i teamdesign

Promotions

Spesialtilbud
kr 829

Variations

  • Farge :
  • Størrelse:
DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

The women's Performance training jacket is a water-resistant and windproof outer layer jacket made in Microfiber Air, which is a thin microfibre fabric that is lightweight and breathable. The training jacket has a good fit which provides good freedom of movement, and it is suitable for a variety of different activities.

Performance treningsjakke for dame er en vannavvisende og vindtett overtrekksjakke, laget i Microfiber Air, som er et tynt microfiberstoff som er lett og pustende. Treningsjakken har en god passform som gir god bevegelsesfrihet, og passer til mange ulike aktiviteter. Det finnes en liten lomme bak på jakka som kan være praktisk til oppbevaring av små ting som en nøkkel, penger osv. Det er også to glidelåslommer foran, refleksdetaljer, stormklaff og hakebeskyttelse. Performance treningsjakke er en jakke som passer for klubber, lag og bedrifter som ønsker en treningsdress eller profilklær.

Dette produktet har en normal passform. Det betyr at det skal sitte løsere på kroppen og ikke på noen måte føles restriktiv.