Performance treningsjakke junior

Details

Promotions

Spesialtilbud
kr 829

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGN SELV - ALT ER MULIG!

Ønsker du dette produktet i ditt team- eller bedriftsdesign? Hos oss er alt mulig! Lag designet selv, eller i samarbeid med en av våre desigenere. Rask levering, enestående kvalitet, konkurransedyktige priser og kompromissløst design.

Additional Information

A windproof training jacket for boys and girls, made of light and ventilating Microfibre Air fibres. The training jacket has a fitted cut with sleeves that are bent forward, to ensure a good fit and great mobility. It also has two practical pockets with zippers and reflective details.

Performance treningsjakke junior er en vannavvisende og vindtett overtrekksjakke, laget i Microfiber Air, som er et tynt microfiberstoff som er lett og pustende. Treningsjakka har en god passform som gir god bevegelsesfrihet, og passer til mange ulike aktiviteter for både gutter og jenter. Det finnes en liten lomme bak på jakka som kan være praktisk til oppbevaring av små ting som en nøkkel, penger osv. Det er også to glidelåslommer foran, refleksdetaljer, stormklaff, hakebeskyttelse og enhåndsstramming i livet.

Dette produktet har en normal passform. Det betyr at det skal sitte løsere på kroppen og ikke på noen måte føles restriktiv.