Ny teamshop løsning. Unik i Norden!

Er dere 5 eller 1000 i teamet? Vi skreddersyr til teamet, bedriften eller klubben raskt, rimelig og i kvalitet fra topp til tå. Vår teamshop gjør det lettere for alle å bestille treningstøy i eget design. Det betyr at den ansvarlige for innkjøp til teamet, klubben eller bedriften også får en enklere vei til ny kolleksjon. Og vil dere supplere med treningstøy i andre design fra vår nettbutikk er det selvfølgelig ikke noe problem. Det kan gjøres i en og samme bestilling.

  • Enkelt å bestille
  • Betal med kredittkort, paypal eller avgiftsfri faktura
  • Få 25 % på alle varer i vår ordinære nettbutikk
  • Varer i unike design sendes etter avtale om leveringsdato. Varer i ordinære design sendes i løpet av 1-2 virkedager.

For å kunne benytte løsningen må du ha følgende informasjon tilgjengelig: E-postadresse og Teamkode. E-postadressen du oppgir må være en fungerende e-postadresse hvor du vil få tilsendt ordrebekreftelse o.l. Denne e-postadressen vil også fungere som brukernavn for å logge på løsningen. Teamkoden er en kode du normalt sett får oppgitt av klubb/bedrift eller av andre involverte. Normalt sett blir teamkoden distribuert på en eller flere av de følgende måtene:, E-post, facebook-grupper, sms, digitale eller manuelle oppslagstavler eller andre aktuelle fora fora din klubb/bedrift kommuniserer på ut til medlemmer/ansatte. 

 

Har dere avtale om teamshop allerede? Slik handler du.

Hos oss er det enkelt og trygt å handle. Så her kommer en kort hurtigguide punkt for punkt, slik at du kan komme i gang med bestillingen av din teambekledning så raskt som mulig. 

Gå inn på www.trimtex.no. Trykk “Logg inn eller registrer deg” øverst i høyre hjørne

Har du konto på www.trimtex.no fra tidligere (Må evt. være opprettet etter 16 feb. 2016), velger du “Logg inn” og skriver inn gylddig brukernavn og passord. Gå deretter til punkt nr 6. Har du ikke konto fra før velger du å “Opprett en ny brukerkonto”.

Fyll ut skjemaet med korrekt informasjon. (PS. Passord må være minimum 6 tegn). Du vil automatisk bli logget på når du trykker “Lag brukerkonto”, samtidig som at nettleseren vil navigere til “Min konto”-siden. Ps. Du vil etter kort tid få tilsendt en epost som bekrefter at du har opprettet en konto på korrekt e-postadresse.

Klikk på linken i menyen til venstre som heter “Min Trimtex”. Her vil du se en liste over de ulike teamshoppene du har tilgang til. For nye brukere vil den listen være tom.

I tekstboksen som heter “Teamkode for innmelding” skriver/limer du inn teamkoden som er beskrevet lenger oppe i dette dokumentet og trykker til slutt “Legg til ny bedrift/klubb”. Etter en liten stund vil siden lastes på nytt, og du vil nå ha minst en klubb/bedrift i listen. Klikk på “Besøk teamshop” rett under navnet til klubben/bedriften for å komme til selve teamshoppen. Alternativt kan du klikke på det linken til høyre som nå er blitt tilgjengelig i navigasjonen. 

Du er nå klar til å legge inn bestilling på produktene du ønsker deg. Velkommen til oss!