Personvern og sikker netthandel

Vi i Trimtex er opptatt av å håndtere de opplysningene du gir oss på en trygg og forsvarlig måte.

Trimtex vil kun behandle dine personopplysninger så lenge det er nødvendig og vil fjerne dine personopplysninger når de ikke lenger anses aktuelle eller nødvendige.

Formålet med behandlingen er å vite hvem du er, kunne kontakte deg, gi deg de riktige tilbudene avhengig av hvilke interesser du har, samt å samle og analysere informasjon om dine kjøp.

I markedsføringsøyemed vil ikke opplysninger om spesifikke kjøp som er eldre enn 36 måneder benyttes.

 

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, derfor kan ikke denne historikken slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Kortnummer og informasjon oppbevares av en tredjepart, etter bestemmelsene i personvernloven og ikke av Trimtex utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Du har når som helst mulighet til å avslutte ditt medlemskap og dermed tilbakekalle ditt samtykke. Trimtex meddeler ikke dine personopplysninger til tredjeparter med mindre dette er nødvendig enten som følge av en rettslig forpliktelse, for å kunne yte tjenester til deg, og/eller for å analysere dine personopplysninger.

 

Når du melder deg på våre nyhetsbrev eller foretar et kjøp samtykker du til å gi Trimtex rett til å behandle dine personopplysninger i samsvar med våre retningslinjer for personvern.. Du kan selv avgjøre om du vil motta markedsføring fra Trimtex . Vil du endre dine innstillinger, tilbakekalle samtykke eller korrigere informasjonen som finnes om deg, kan du gjøre dette ved å kontakte info@trimtex.no,  eller ved å kontakte kundeservice. Det er ditt eget ansvar å oppdatere dine kontaktopplysninger.

 

Ved besøk på våre nettsider plasseres det en informasjonskapsel (cookies) generert fra Google på din datamaskin. For at nettbutikken skal fungere optimalt for deg krever den at du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies). De fleste nettlesere støtter dette automatisk. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin og som inneholder informasjon om hva du gjør og hvordan du bruker nettstedet. Denne kapselen brukes av vår markedsføringsavdeling for å kunne analysere hvor trafikken vår kommer fra.

 

Vi tar sikkerheten din på høyeste alvor. Handelen skal være smidig, enkel og oversiktlig, og du kan være trygg på at vi oppbevarer dine data korrekt.

 

Gjelder fra 2018-05-25