Velkommen til Trimtex sin løsning for lag og bedrifter

Oftest vil du motta en direktelink til din teamshop samt aktiveringskode/teamkode*. Men om du ikke har linken tilgjengelig, og kun aktiveringskoden/teamkoden, kan du gjøre følgende:

 1. Trykk “Logg inn eller registrer deg” øverst i høyre hjørne
 2. Har du konto på www.trimtex.no fra tidligere, velger du “Logg inn” og skriver inn gyldig brukernavn og passord. 
 3. Gå deretter til punkt nr 6. 
 4. Har du ikke konto fra før velger du å “Opprett en ny brukerkonto”
  .Opprett kundekonto
 5. Fyll ut skjemaet med korrekt informasjon. (PS. Passord må være minimum 6 tegn). Du vil automatisk bli logget på når du trykker “Lag brukerkonto”, samtidig som at nettleseren vil navigere til “Min konto”-siden. Ps. Du vil etter kort tid få tilsendt en epost som bekrefter at du har opprettet en konto på korrekt e-postadresse.
 6. Klikk på linken i menyen til venstre som heter “Min Trimtex”. Her vil du se en liste over de ulike teamshoppene du har tilgang til. For nye brukere vil den listen være tom.
 7. I tekstboksen som heter “Teamkode for innmelding” skriver/limer du inn teamkoden som er beskrevet i bunnen av siden her, og trykker til slutt “Legg til ny bedrift/klubb”. Etter en liten stund vil siden lastes på nytt, og du vil nå ha minst en klubb/bedrift i listen.
 8. Klikk på “Besøk teamshop” rett under navnet til klubben/bedriften for å komme til selve teamshoppen. Alternativt kan du klikke på det linken til høyre som nå er blitt tilgjengelig i navigasjonen:

Har du spørsmål eller opplever problemer kan du enkelt ta kontakt med oss for hjelp på support@trimtex.no eller på telefonnummer: 37 26 91 00

*Normalt sett blir teamkoden/aktiveringskoden distribuert på en eller flere av de følgende måtene:

 • E-post
 • Facebook-grupper
 • SMS
 • Digitale eller manuelle oppslagstavler
 • Andre aktuelle fora din klubb/bedrift kommuniserer på ut til ansatte/medlemmer. 

E-postadressen du oppgir må være en fungerende e-postadresse hvor du vil få tilsendt ordrebekreftelse ol. Denne e-postadressen vil også fungere som brukernavn for å logge på løsningen.Teamkoden/aktiveringskoden er en kode du normalt sett får oppgitt av klubb/bedrift eller av andre involverte.