#

 

Bytte og retur

 

Innimellom så passer ikke varen, eller det er andre årsaker til at den ikke svarer til dine forventninger. Det er ikke noe problem. Hos Trimtex har vi 30 dagers angrerett. Har vi varen på lager, og det har gått over 30 dager, så finner vi en god løsning for deg uansett. 

For varer bestilt via nettbutikker til team, bedrift eller klubb gjelder andre betingelser. Ønsker du å bytte varen, så er det raskest å bestille opp ny vare, i ønsket størrelse, og returnere den du ikke ønsker. Så snart vi mottar pakken i retur fra deg, så krediteres varen. 

Slik gjør du det

  1. Fyll ut returskjema som følger med. Angi returårsak og hvilke varer du ønsker å returnere. 
  2. Legg varene i originalemballasjen og husk at alle merkelapper må henge på. Bruk gjerne vår ferdig utfylte returseddel for enkel sporing. Du vil da belastes 89,-. Har du betalt med kredittkort vil dette belastes dette, eller trekkes fra beløpet som blir tilbakeført til deg. Har du betalt med faktura vil det utstedes en egen faktura på dette beløpet. 
    Husk at det er ditt ansvar at pakken kommer frem til oss, og retur uten sporingsnummer gir deg mindre kontroll på hvor pakken befinner seg.
  3. Returner pakken på postkontoret.

Pengene betales tilbake innen 14 dager etter mottatt retur. 

Returporto dekkes av kunden. Dersom du ikke tar i bruk vår ferdig utfylte returseddel må du bruke følgende adresse: 
Trimtex Sport AS
PB 124
4792 Lillesand

Spørsmål omkring faktura fra Arvato? Klikk her

Vilkår for retur og bytte
For at varen skal være mulig å selge videre må vi be om at følgende innfris før vi kan godta en retur/bytte:

  • Produktet må være i samme stand som da du mottok det. Det betyr at original emballasje må medfølge og alle merkelapper må henge på. Det er også en forutsetning at plaggene er uten lukt og merker. 
  • Varen må være returnert innen våre 30 dagers returfrist. Husk å fylle ut angrerettskjema, og legge dette ved varene.