• Fremtiden er her i dag! Aero tempodrakt til herre, er definisjonen på perfekt aerodynamikk og minimal luftmotstand. Vi har ikke spart på noe og i samarbeid med forskere fra NTNU har vi utviklet en av verdens desidert raskeste tempodrakter. Flere års testing i vindtunnel har gjort det mulig å sette sammen en tempodrakt med optimal overflatestruktur og unik ergonomisk og tettsittende passform. Drakten har blant annet "stripestruktur" på lår og underarmer og "golfballstruktur" på skuldre som er særlig utsatt for vind når du ligger i tempostilling eller sitter oppreist på sykkelen. Aero tempodrakt er unik og de tekniske finessene og sammensetningen av ulike materialer på over- og underdelen er perfeksjonert ned til den minste detalj. Drakta har store og gode ventilerende paneler som sikrer god svettetransport når intensiteten er høy. Verdensledende TT-padding fra italienske Cytech sikrer stor sittekomfort og beskyttelse på sykkelsetet. Dette er tempodrakta som kontinentallaget, Team Sparebanken Sør, vil bruke på de største nasjonale og internasjonale rittene neste sesong. Tester gjennomført i vindtunnel viser at Aero sykkeltrøye og BIB sykkelbukse er 44 sekunder* raskere enn vår tidligere toppmodell Pro trøye og bukse. Besparelsen på Aero tempodrakt sier derimot forskerne på NTNU er enda større! Thor Hushovd har vært med i produkttestingen av tempodrakten og sier selv: «Sykkelkolleksjonen Aero er utarbeidet med ett mål for øye – best mulig aerodynamikk. Denne drakten gjør deg rett og slett raskere og du sparer verdifull tid og watt bare på å bytte sykkeldrakt». *Beregningene fra testene i vindtunnel er gjort med testperson på 183cm, som veier 70kg, tråkker en snittwatt på 374W på 1t velodromsykling med snitthastighet på 50 km/t.
  Logg inn for å se pris
 • Pro Classics sykkeljakke til herre har en ekstremt tett passform og sitter som støpt på kroppen. Den er fullstendig vindtett og vanntett, og har 3 lommer på ryggen for oppbevaring av reservebekledning eller næring. Sykkeljakken har en skvettlapp under lommene for å sikre at innsiden ikke blir våt. Jakken består av et elastisk materiale som føles stramt men samtidig svært behagelig mot kroppen. Til tross for at sykkeljakken er vanntett og vindtett, puster den også godt. Innsiden av jakken har et silikonbånd nederst for å sikre at jakken ikke sklir opp. Vi er opptatt av sikkerheten i trafikken og jakken er derfor utstyrt med refleks rundt håndleddene og ved lommene.
  Logg inn for å se pris
 • En perfekt jakke for deg som liker utendørs sykling året rundt. Dette er en isolert sykkeljakke til dame med børstet innside som gjør at jakken kjennes behagelig på kroppen. Sykkeljakken er kroppsnær og med sine elastiske felter sikrer dette god bevegelighet. Sykkeljakken har tre praktiske lommer på ryggen. Elite Thermo jakke har store ventilerende soner som sikrer fukttransport. Det hindrer at du blir nedkjølt av svetten ved intensive økter. Det er viktig med sikkerhet på sykkelsetet, derfor har vi utstyrt denne jakken med mange store reflekspaneler.
  Logg inn for å se pris
 • Dette er en genial sykkeljakke til damer som liker sykle hele året. Armene på sykkeljakken kan tas av med glidelås og kan lett gjøres om til en vest under skiftende værforhold. Velger du denne damejakken får du mye for pengene. Sykkeljakken har vindtett og vannavvisende materiale og er laget i en super sykkelpassform. Sykkeljakken er svært behagelig å ha på seg og ventilerer godt. Jakken har tre praktiske lommer på ryggen.
  Logg inn for å se pris
 • Denne sykkelbuksen vant testen i klikk.no sin test av sykkelbukser til dame, hvor den fikk terningkast 5.</a> Pro sykkelshorts til dame er kompromissløs og høyteknisk med en perfekt sykkelpassform tilpasset ivrige sykelister. Sykkelshortsen er utviklet med tanke på optimal komfort og prestasjoner på varme dager. Sykkelshortsen med seler har Body shape og Lycra® Power materialer noe sikrer optimal komfort, bevegelsesfrihet og minimal luftmotstand. Paddingen i shortsen har markedets desidert beste pads fra CyTech, flate sømmer gir shortsen overlegen komfort. Denne sykkelbuksen har ikke seler (bibs).</p> Pro buksen vår er testet i NTNU sin vindtunnel, og justeringene vi har gjort sammen med dem, gjør denne til en bukse i verdensklasse. Dette er buksen du sparer sekunder med."><p>V&aring;r testvinner og toppmodell! <a href="http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article922618.ece">Denne sykkelbuksen vant testen i klikk.no sin test av sykkelbukser til dame, hvor den fikk terningkast 5.</a> Pro sykkelshorts til dame er kompromissl&oslash;s og h&oslash;yteknisk med en perfekt sykkelpassform tilpasset ivrige sykelister. Sykkelshortsen er utviklet med tanke p&aring; optimal komfort og prestasjoner p&aring; varme dager. Sykkelshortsen med seler har Body shape og Lycra&reg; Power materialer noe sikrer optimal komfort, bevegelsesfrihet og minimal luftmotstand. Paddingen i shortsen har markedets desidert beste pads fra CyTech, flate s&oslash;mmer gir shortsen overlegen komfort. Denne sykkelbuksen har ikke seler (bibs).</p> Pro buksen vår er testet i NTNU sin vindtunnel, og justeringene vi har gjort sammen med dem, gjør denne til en bukse i verdensklasse. Dette er buksen du sparer sekunder med.
  Logg inn for å se pris
 • En perfekt jakke for deg som liker utendørs sykling året rundt. Dette er en isolert sykkeljakke til dame med børstet innside som gjør at jakken kjennes behagelig på kroppen. Sykkeljakken er kroppsnær og med sine elastiske felter sikrer dette god bevegelighet. Sykkeljakken har tre praktiske lommer på ryggen. Elite thermo jakke til dame har store ventilerende soner som sikrer fukttransport. Det hindrer at du blir nedkjølt av svetten ved intensive økter. Det er viktig med sikkerhet på sykkelsetet, derfor har vi utstyrt denne jakken med mange store reflekspaneler.
  Logg inn for å se pris
 • Elite Lightshell RS-jakke til herre (RS = removeable sleeves). Dette er en genial jakke for deg som sykler hele året. Armene på sykkeljakken kan tas av med glidelås og enkelt gjøres om til en vest ved skiftende værforhold. Velger du denne treningsjakken får du mye for pengene. Sykkeljakken har et vindtett og vannavisende materiale. Passformen på sykkeljakken er ergonomisk og tilpasset sittestillingen du har når du sitter på sykkelsetet. Elite lightshell RS-jakke er svært behagelig å ha på seg og ventilerer godt. Jakken har tre praktiske lommer på ryggen.
  Logg inn for å se pris
 • Opptatt av å kutte de siste små sekundene? Da skal du teste PRO tempodrakt. Dette er den tempodrakten flere av våre team kjører i, blant dem laget til Thor Hushovd: Team Sparebanken Sør med ryttere som Andreas Vangstad og Carl Fredrik Hagen. Tempodrakten er testet i vindtunnell ved NTNU, med svært gode resultater. Den består av 18 formskårede paneler som sammen med elastisk Lycra og flatlock sømmer gir drakten full bevegelsesfrihet, høy komfort og minst mulig luftmotstand. Anti-gli strikk i lårkanten sikrer at drakten sitter perfekt på kroppen. Unisex modell.
  Logg inn for å se pris
 • Pro Nanoshell vest har en tight passform og er laget i et superelastisk materiale for optimal komfort og aerodynamikk. Den er vindtett i front og vannavvisende. Den har store paneler med Mesh slik at den ventilerer svært godt. Som de andre produktene i PRO serien er den utviklet for toppsyklister. Vesten har en svært smal passform for optimal aerodynamikk. Unisex modell
  Logg inn for å se pris
 • <p>Giro speedsuit herre er en nyutviklet og sv&aelig;rt aerodynamisk speedsuit, ogs&aring; kalt heldrakt. Dette er en sv&aelig;rt rask drakt med en veldig tettsittende passform som egner seg perfekt til konkurranse eller intensive trenings&oslash;kter der sekundene teller.</p> <p>Drakten har en praktisk 2-i-1 l&oslash;sning med &aring;pning mellom overdel og underdel. Med glidel&aring;s som g&aring;r helt ned kan drakten &aring;pnes opp i front. Denne l&oslash;sningen gj&oslash;r drakten sv&aelig;rt komfortabel i tillegg til at den bevarer de aerodynamiske fordelene av en heldekkende drakt.</p> <p>Det er ventilasjonspaneler i siden og under armene for optimal fukttransport, og et sv&aelig;rt tynt og ventilerende stoff p&aring; skuldrene. Heldrakten har ogs&aring; brede silikonkanter p&aring; l&aring;r og laserkuttede armer for bedre komfort.</p> <p>I motsetning til enkelte andre tempodrakter har Giro Speedsuit to&nbsp;gode lommer bak p&aring; tr&oslash;ya for oppbevaring av ekstra t&oslash;y, mat eller reserveutstyr. Er du ute etter en aerodynamisk drakt som samtidig ivaretar behovet for komfort og oppbevaring er Giro Speedsuit det perfekte valget!</p> <p><a href="http://trimtex.no/no/vi-velger-riktig-pad-til-deg/PAD.html" target="_blank"><em>Klikk her </em></a>for &aring; lese mer om paddene i v&aring;re tempodrakter</p>
  Logg inn for å se pris
 • Det er en ny generasjon sykkelbukse som er uten sidestykke på det norske markedet. Vi har tatt den til et helt nytt nivå, og revolusjonerer på passform, aerodynamikk og komfort. I denne buksen har vi helt nye bibs, vårt beste kompresjonsmateriale og en helt ubestridt topp-pad fra CyTech; verdens ledende paddingleverandør. Utallige timer med testing på øverste nivå har resultert i perfekt ergonomisk sykkelpassform. Leggkant med behagelig silikon sørger før høy komfort og at buksen sitter på plass. Nye materialer med kompresjonseffekt sørger for overlegen passform og gjør at buksa sitter klistret på kroppen. Nye refleksdetaljer med strategisk plassering sikrer best mulig sikkerhet langs veien. En suveren toppmodell som tåler sammenligning med hvem som helst!
  Logg inn for å se pris
 • Dette er vår bestselger til herre innen sykkeltrøyer. Sykkeltrøyen med korte armer er laget av et elastisk og behagelig stoff med ventilerende egenskaper. Passformen på Elite shirt herre med kort erm er kroppsnær og sikrer at sykkeltrøyen sitter tett på kroppen og at luftmotstanden blir mindre.
  Logg inn for å se pris
 • Med Aero BIB sykkelshorts til herre ønsker vi deg velkommen inn i fremtiden og aerodynamikkens verden. Sammen med forskere på NTNU har vi utviklet en verdensledende sykkelshorts med banebrytende teknologi og aerodynamik. Flere års forskning har ledet frem til den optimale sammensetningen av materialer og overflatestrukturer som slår alle tidligere rekorder når det gjelder luftmotstand. Buksen har en verdensledende og nyutviklet topp padding fra Cytech som sikrer ekstrem sittekomfort og beskyttelse på sykkelsetet. Testet opp mot Pro BIB sykkelshorts som også er en ekstremt god og rask sykkelbukse, sparer du 16 sekunder* eller hele 5watt* på èn times sykling på å sykle i Aero BIB sykkelshorts. Det blir fort mange sekunder og watt spart over lengre konkurranser/sykkeløkter. Dette er buksen kontinentallaget, Team Sparebanken Sør, vil sykle med neste sesong, og lagets eier, Thor Hushovd, har vært med i produkttestingen av Aero kolleksjonen. Han sier følgende; «Jeg trodde aldri en sykkeldrakt kunne utgjøre forskjellen på en 1.plass og en OK topp 10. plassering. Men når jeg ser forskningsresultatene og hvor mye raskere sykkelkolleksjonen Aero er kontra en «vanlig» sykkeldrakt blir jeg svært imponert. Skulle jeg syklet landeveis- og temporitt i dag er dette drakten jeg ville brukt og jeg er overbevist om at den ville gjort meg raskere!» Les mer om de banebrytende resultatene på: http://blog.trimtex.no/2016/07/20/raskeste-drakten-i-feltet/. *Beregningene fra testene i vindtunnel er gjort med testperson på 183cm, som veier 70kg, tråkker en snittwatt på 374W på 1t velodromsykling med snitthastighet på 50 km/t.
  Logg inn for å se pris
 • <u>lese mer om det her</u></a>. Vi har tatt den til et helt nytt nivå, og revolusjonerer på passform, aerodynamikk og komfort. I denne buksen har vi helt nye bibs, vårt beste kompresjonsmateriale og en helt ubestridt topp-pad fra CyTech; verdens ledende paddingleverandør. Utallige timer med testing på øverste nivå har resultert i perfekt ergonomisk sykkelpassform. Leggkant med behagelig silikon sørger før høy komfort og at buksen sitter på plass. Nye materialer med kompresjonseffekt sørger for overlegen passform og gjør at buksa sitter klistret på kroppen. Nye refleksdetaljer med strategisk plassering sikrer best mulig sikkerhet langs veien. En suveren toppmodell som tåler sammenligning med hvem som helst! </p> <p><br /> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" width="560"></iframe></p>"><p>Det er en ny generasjon sykkelbukse som er uten sidestykke p&aring; det norske markedet. Den er testet ved NTNU for &aring; sikre optimal aerodynamikk. Du kan <a href="http://blog.trimtex.no/2016/06/09/slik-sparer-du-sekunder-pa-sykkelen/"><u>lese mer om det her</u></a>.&nbsp;Vi har tatt den til et helt nytt niv&aring;, og revolusjonerer p&aring; passform, aerodynamikk og komfort. I denne buksen har vi helt nye bibs, v&aring;rt beste kompresjonsmateriale og en helt ubestridt topp-pad fra CyTech; verdens ledende paddingleverand&oslash;r. Utallige timer med testing p&aring; &oslash;verste niv&aring; har resultert i perfekt ergonomisk sykkelpassform. Leggkant med behagelig silikon s&oslash;rger f&oslash;r h&oslash;y komfort og at buksen sitter p&aring; plass. Nye materialer med kompresjonseffekt s&oslash;rger for overlegen passform og gj&oslash;r at buksa sitter klistret p&aring; kroppen. Nye refleksdetaljer med strategisk plassering sikrer best mulig sikkerhet langs veien. En suveren toppmodell som t&aring;ler sammenligning med hvem som helst!&nbsp;</p> <p><br /> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xSwI1wBzZKk" width="560"></iframe></p>
  Logg inn for å se pris
 • Element treningsbukse dame er treningsbuksa for deg som er aktiv og ønsker en treningsbukse med smal passform. Buksa er fasongsydd, og har dermed en smalere passform som følger bevegelsene i treningsøkten. Denne bestselgeren er laget i et lett og elastisk materiale som er vindtett og sterkt vannavvisende i front. Baksiden av overtrekksbuksa kommer i et elastisk og pustende materiale som gjør at buksa naturlig følger treningsbevegelsen, også de store bevegelsene. Dette gjør buksa svært godt egnet for både løp og ski. I tillegg til det pustende materialet bak, har buksa også meshfòr på låret og ventilasjon under kneet som gir god ventilasjon ved høyere aktivitet. Overtrekksbuksa har glidelåser i siden opp til låret som gjør det enkelt å ta den av og på over skisko eller annet tøy. I tillegg kommer buksa med strikk i livet med snøring, glidelåslomme på høyre side og refleksdetaljer. På ekstra kalde dager anbefales det å bruke ull- eller superundertøy under, fortrinnsvis ull ved lavere intensivitet. <p><img align="left" alt="" height="100" src="https://staging-web-trimtex.demandware.net/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog/default/dwb9416784/Gjenvunnet_pet.png_2100x100.jpg" style="max-width:100px; max-height:100px; display:flex; float:left" title="Resirkulert PET" width="100" /></p> <p>Dette produktet bruker materialer som er produsert av resirkulert PET (råmaterialet for polyesterstoff) som bruker 33% mindre energi sammenlignet med produksjon av ny PET.</p>
  Logg inn for å se pris
 • Denne sykkeljakken til herre er laget i ett ultralett materiale og har en perfekt sykkelpassform som vil gi deg en god opplevelse på sykkelsete. Sykkeljakken er isolerende og spesielt tilpasset for kjøligere dager med regn og vind. Sykkeljakken er perfekt som reservebekledning da den passer bak i lommen på din vanlige sykkeltrøye. Sykkeljakken har en praktisk lomme med glidelås på ryggen,
  Logg inn for å se pris
 • Storm lettvekts dunjakke dame er en lett dunjakke med gåsedunsfyll. Jakka veier kun 281 gram i størrelse M, og kan enkelt pakkes ned i en liten oppbevaringspose som medfølger. Dette gjør jakka til et selvsagt valg i tursekken. Dunjakka har en fyllingsgrad som består av 90% gåsedun og 10% gåsefjær, og har en fyllevne på hele 650 (jo høyere tall, jo bedre isolasjonsevne). Storm lettvekts dunjakke har enhåndsstramming nederst, samt to glidelåslommer og en innerlomme. Jakka blir fort en helårsfavoritt, da den kan brukes alene det meste av året eller under en skalljakke på de kaldere dagene. Ypperlig til fritidsbruk eller som et isolerende lag etter trening. Les mer om våre retningslinjer for bruk av dun her.
  Logg inn for å se pris
 • En fjærlett sykkeljakke til dame, spesielt tilpasset for kjøligere dager med regn og vind. Sykkeljakken til dame er naturligvis laget i perfekt sykkelpassform slik at den sitter aller best når du sykler. Den er svært behagelig å ha på og er perfekt som reservebekledning da den passer bak i lommen på din vanlige sykkeltrøye. Sykkeljakken har en praktisk lomme med glidelås på ryggen,
  Logg inn for å se pris
 • Fjærlett sykkelvest for dager da det kan være nødvendig med litt mer påkledning for vind og vær. Den er naturligvis laget i perfekt sykkelpassform slik at den sitter aller best når du sykler. Den er svært behagelig å ha på og er perfekt som reservebekledning da den passer bak i lommen på din vanlige sykkeltrøye. Nettingrygg for god ventilasjon, og glidelås bak for tilgang til lommer på trøyen.
  Logg inn for å se pris
 • En suveren sykkelshorts til herre med behagelige seler (bibs) utstyrt med en topppad fra italienske CyTech. Paddingen er spesialutviklet av verdensledende Elastic Interface(CyTech) for Trimtex med mål om å konkurrere med markedets beste padding. Padden er utviklet for høy densitet for best mulig beskyttelse på lange turer på over 6 timer. Materialet i shortsen er utviklet for å gi god ventilasjon og fukttransport. Dette er buksen Thor Hushovd valgte for sin kolleksjon, og er sykkelshortsen flere store sykkelklubber i Norge har valgt til trening og konkurranse. Sykkelshortsen til herre har en optimal passform og sikrer deg suveren komfort på sykkelsetet. Denne sykkelbuksen tåler mange timer med høy intensitet, og er perfekt for deg som liker lange turer med tempo.
  Logg inn for å se pris
 • Elite Thermo bukse med seler til både dame og herre uten pad. En super bukse for deg som ikke lar årstiden sette grenser for sykkelgleden. Den forede sykkelbuksen har en ergonomisk sykkelpassform med vindavvisende og vannavvisende front. Det er lagt inn soner med pustende materialer på baksiden som gjør at du ikke blir klam og svett selv om buksen er god og varm. Sykkelbuksen er utstyrt med mange reflekser foran og bak slik at du er synlig i vintermørket.
  Logg inn for å se pris
 • Denne sykkeltrøyen er fantastisk tight og sitter som klistret. Den har en ultimat, aerodynamisk passform, og er laget i et lett materiale som puster meget bra, og kjennes behagelig på kroppen. Denne trøyen gir minimal luftmotstand og suveren bevegelsesfrihet. Trøyen brukes og anbefales av Thor Hushovd. Trøyen er også testet ved NTNU og senter for aerodynamikk med svært gode resultater.
  Logg inn for å se pris
 • <p>Giro sykkeltr&oslash;ye herre er en nyutviklet aerodynamisk sykkeltr&oslash;ye til herre med tettsittende passform.</p> <p>I materialvalget har fokuset v&aelig;rt p&aring; aerodynamikk og sykkeltr&oslash;ya har blant annet &laquo;golfballstruktur&raquo; i front og p&aring; rygg. Ved bruk av &laquo;golfballstrukturen&raquo; fanger kroppen mindre vind, noe som kan v&aelig;re utslagsgivende i konkurranser. Denne forskningen kommer opprinnelig fra sykkelkolleksjonen Aero som er gjennomf&oslash;rt i vindtunnel i samarbeid med NTNU, og som Thor Hushovd har testet ut. Passformen er smal og veldig tettsittende, men materialene er elastiske s&aring; plagget f&oslash;les lett og behagelig p&aring; kroppen. P&aring; skuldrene er det et meget tynt og pustende materiale som s&oslash;rger for god ventilering og fukttransport.</p> <p>Det er en glidel&aring;s i front som g&aring;r helt ned og tr&oslash;ya har silikonbelegg i underkant som hindrer at tr&oslash;ya sklir opp under aktivitet. Tre store lommer p&aring; ryggen som rommer b&aring;de ern&aelig;ring, reserveutstyr og ekstra klesplagg til turen. I tillegg en egen praktisk glidel&aring;slomme p&aring; h&oslash;yre side som har plass til bankkort eller n&oslash;kler.</p> <p>Dette er f&oslash;rstevalget til aktive syklister som &oslash;nsker en ny favorittr&oslash;ye til bruk p&aring; trening og i konkurranse.</p>
  Logg inn for å se pris
 • En perfekt sykkeltrøye for deg som liker utendørs sykling året rundt, og er en av Thor Hushovd sine favoritter. Dette er en isolert sykkeltrøye til herre med børstet innside som gjør at trøyen kjennes behagelig og varmende på kroppen. Sykkeltrøyen er kroppsnær og med sine elastiske felter sikrer dette god bevegelighet. Sykkeltrøyen har tre praktiske lommer på ryggen. Elite thermo trøye til herre har store ventilerende soner som sikrer fukttransport. Det hindrer nedkjøling når du kjører harde og svette økter.
  Logg inn for å se pris

Pressiser søkene dine etter: