Levering

Takk for at du velger å handle hos oss, det setter vi stor pris på. Vi pakker og sender normalt samme dag, med unntak av helg hvor vi sender påfølgende mandag. Normal leveringstid er 1-3 virkedager.

Bestiller du på mandag, skal du vanligvis kunne motta bestillingen din mellom tirsdag og torsdag samme uke. Enkelte ganger kan det ta litt lengre tid, men vit at vi alltid strekker oss langt for å ha rask levering.

Alle ordre over 900,- sendes fraktfritt i hele Norge gjennom våre samarbeidspartnere PostNord og Bring. Du velger selv, i kassen, hvilken av transportørene som passer deg best. På ordre under 900,- er det en fast fraktkostnad på 69,-. Vi har ingen faktura- eller ekspedisjonsgebyr. Alle varer blir sendt fra vårt lager i Lillesand. OBS - det er kun fri frakt på standardvarer, og dette gjelder ikke for tøy i spesialdesign (klubb eller bedrift).

Posten
Denne klimanøytrale servicepakken vil være sporbar og leveres til nærmeste postfilial. Du mottar e-post fra oss så snart pakken forlater lageret, slik at du kan følge pakkens ferd. Så mottar du sms eller hentevarsel på e-post når sendingen har ankommet. Normal leveringstid er 1-4 virkedager fra pakken er sendt oss . 


Har du spørsmål angående faktura fra Arvato? Klikk her