Levering

Takk for at du velger å handle hos oss, det setter vi stor pris på. Vi pakker og sender normalt samme dag, med unntak av helg hvor vi sender påfølgende mandag. Normal leveringstid er 1-3 virkedager.

Bestiller du på mandag, skal du vanligvis kunne motta bestillingen din mellom tirsdag og torsdag samme uke. Enkelte ganger kan det ta litt lengre tid, men vit at vi alltid strekker oss langt for å ha rask levering.

Ordre på over 900,- i standardvarer (ikke spesialdesign) sendes fraktfritt. OBS - det er kun fri frakt på standardvarer, og dette gjelder ikke for tøy i spesialdesign (klubb eller bedrift). sendes fraktfritt i hele Norge gjennom våre samarbeidspartnere PostNord og Bring. Du velger selv, i kassen, hvilken av transportørene som passer deg best. På ordre under 900,- er det en fast fraktkostnad på 89,-. Vi har ingen faktura- eller ekspedisjonsgebyr. Alle varer blir sendt fra vårt lager i Lillesand. 

Posten
Denne klimanøytrale servicepakken vil være sporbar og leveres til nærmeste postfilial, i enkelte tilfeller vil varen bli sendt som brevpost direkte til din postkasse. Du mottar e-post fra oss så snart pakken forlater lageret, slik at du kan følge pakkens ferd. Så mottar du sms eller hentevarsel på e-post når sendingen har ankommet. Normal leveringstid er 1-4 virkedager fra pakken er sendt oss . 


Har du spørsmål angående faktura fra Arvato? Klikk her