#

Hjertesaker

 

For noen kan trening være livsviktig. Vi ønsker at Trimtex skal være noe mer enn bare en produsent av treningstøy. Vi gir tilbake og har valgt våre hjertesaker.

Aktiv for epilepsi

Aktiv for epilepsi ble startet av Kenneth Reiss, som selv har epilepsi, i 2015. Hans visjon er å spre kunnskap om hvor viktig fysisk aktivitet er for folk med diagnose. Som han selv sier: "Det er nok å ha epilepsi. Man trenger ikke invitere diabetes og andre livsstilsykdommer innforbi døra". Allerede har Aktiv for epilepsi nådd mange med sitt budskap. Følg bloggen hans her, eller kjøp kolleksjonen og vis din støtte. 

 

 

Team Raise 4 Fun

Omlag 10 ambisiøse og aktive ambassadører skal gjennom trening og konkurranser tilbakelegge en distanse som tilsvarer en runde rundt jorden (40.075,16 km) i løpet av 2016. De løper, sykler og svømmer for at kreftsyke barn som er innlagt på Rigshospitalet skal få et morsommere opphold. Les mer her

 

Team Delta 508

Team delta 508 er et kombinert løp-, sykkel og triatlon team som består av ambisiøse utøvere som har som mål å vinne. Deres mål er å gjennom sine prestasjoner øke kjennskap og skape oppmerksomhet rundt cystisk fibrose. De har også et mål om å samle inn penger til barn og unge med denne diagnosen.