Unike teamdesign

Vi har Nordens største og beste utvalg av teknisk bekledning til team, klubb, lag og bedrift. Trimtex har levert profilbekledning og spesialdesign i over 40 år. Gjennom kvalitet, nøyaktighet, kreativitet og prisfokus har vi levert til tusenvis av klubber og bedrifter. Vårt hovedfokus er alltid at kunden skal være fornøyd gjennom alle trinn i prosessen. La oss hjelpe deg med ditt unike design, vi lover at du ikke blir skuffet.

Klær skaper folk - og våre klær skaper lagfølelse!

Det er enkelt å bestille, betale og få levert varene. Vi tilbyr egen nettbutikk for dere, hvor vi kan tilby betaling med kort, faktura eller PayPal. Varene kan vi levere samlet, eller til det enkelte medlem/ansatte. Vi finner den perfekte løsningen for dere, uten ekstra kostnad. Vi er ikke bare opptatt av kvalitet på klærne våre. Vi vet at kjøpsopplevelsen handler om hele reisen du har sammen med oss.

Velg produktet du ønsker, vi veileder gjerne slik at du finner riktig modell til ditt behov.

Design selv eller sammen med oss. Designtjenestene våre er gratis.

Våre leveranser kommer alltid til avtalt tid. Du kan stole på oss.

Kvalitet i alle ledd! Våre klær tåler røffe nordiske forhold.

Vi leverer unike design helt ned i 5 stk per produkt.

Se produktene bli til

Lag ditt eget design

«Klærne fra Trimtex har vært gjennom sol, regn, hagl, storm, latter og tårer. Kvaliteten er super! Drakten har vært en del av laget hele tiden, den har vært rammen på samholdet og den motiverer oss. Gleden av å se en smilende syklist i lik drakt som er klar for ny treningstur, nytt ritt, eller andre utfordringer. Det betyr mye for laget. For sykkel er jo en lagsport».

Kristine Vigsnes, designer hos Hennig-Olsen Is

Bilde av Team LeasePlan

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud og en hyggelig prat.