#

 

Spydspisser

Det er alltid noen som går foran. Noen som viser vei. Ei som ploger seg frem i tungt terreng. En som ikke gir seg før de får til det de vil. Det er ikke enkelt. Det er ikke uten hindring.

Har du møtt noen slike noen gang? Spydspissene? Det har vi, og vi lover- Vi blir bedre av det.

Caspar Stornes

Caspar Stornes

Triatleten og stortalenetet Casper er en ung ambisiøs triatlet som inngår i landslagets OL-satsing frem mot mesterksapet i 2020. Casper har flere gode meritter og ble blant annet i 2016 norgesmester på normaldistansen for senior og tok en sterkt 3.plass i Europacupen for juniorer i Horten. Caspers store mål er OL, og så målbevisst som han er vi ikke i tvil om at han vil lykkes.

Thor Hushovd

Verdensmester, Tour de France konge og Oksen fra Grimstad. Kallenavnene er mange på vår ambassadør Thor Hushovd.Både Trimtex og Thor er fra Sørlandet. Da han la opp i 2014 var tilbudene mange fra ulike aktører, og vi var derfor veldig stolt av at han i 2015 valgte å bli ambassadør for oss i Trimtex. I flere år har vi også hatt et nært og godt samarbeid gjennom kontinentallaget Team Sparebanken Sør, hvor Thor også er eier. Sammen satser vi på å utvikle fremtidens beste produkter for både aktive elitesyklister og mosjonister.

Katrine Trolle

Dette er historien om den danske bartenderen som ble ironman deltaker. -Og det på 6 mnd! I 2016 deltok jernkvinnen for andre gang i VM i Ironman på Hawaii, og fullførte på rett over 11timer. Følg hennes reise mot Ironman på instagram @ktrolle.

Team Sparebanken Sør

"Sultne ulver jager best" er mottoet for Team Sparebanken Sør. Teamet på sykkel ble etablert i 2010 og har Thor Hushovd som eier. De hadde som mål å rekruttere en utøver til proffverden i løpet av sine 4 første år. Dette målet er oppnådd gjennom Sondre Holst Enger, og profilene på laget gjør at ledelsen med Atle Kvålsvoll i spissen tror på ny proff innen to år. Vi krysser fingrene og heier det vi kan. Uansett gir laget oss verdifulle tilbakemelding i den kritiske fasen av produktutviklingen. Det er virkelig de som har sykkelbuksen på som vet hvor den gnager.

Maja Alm

Verdensmester på sprint i Orientering, og nummer 3 sammenlagt i verdenscupen gjør denne danske landslagsutøveren i orientering til et forbilde. Orientering er sporten som utfordrer både hodet og beina og som er så ekstrem at produktene våre blir tøyd til det maksimale.- Og Maja gir klar beskjed til oss dersom noe må bli bedre. Det liker vil. Følg henne gjerne på instagram @alm_maja