#


Bytte og retur

Alle våre ordre til klubber, team og bedrifter er spesialbestillinger og lages helt spesielt til dere. Det medfører at når ordren er satt i produksjon, så kan den ikke lengre avbestilles. Angretten på 14 dagers som normalt er gjeldende for netthandel, gjelder altså ikke på spesialproduksjoner som dette. 

Alle standard lagervarer som er bestilt via ordinær nettbutikk har 30 dagers bytterett forutsatt at klærne returners ubrukt og med lapper hengende på. Standard lagervarer som er påført egne trykkmotiver, eller har gjennomgått annen videreforedling kan dessverre ikke byttes. 

Utlånsprøver
Det kan være lurt å få tilsendt prøvekolleksjon slik at dere blir sikre på størrelse og modell før bestiller. Normal utlånstid på varer er 3 uker. Dersom lengre utlånstid er avtalt vil dette stå på utlånsbekreftelse som ligger vedlagt pakken som sendes dere. Dersom dere har behov for å forlenge utlånstiden ber vi deg kontakte din salgsrepresentant hos oss slik at det kan registreres, og du slipper unødvendige purringer. 
Vi ber om at klærne blir pent behandlet, og det er viktig at klærne returneres uten skader, lukt eller flekker. 
Dersom du ønsker å teste klærne til trening må dette avtales med selger i forkant av utsendelsen. 

Ved tilsendte prøvekolleksjoner og utlånsprøver, dekker Trimtex omkostninger på forsendelsen til dere som kunde. Vedlagt legger vi også en returseddel slik at det blir enkelt for dere å sende klærne i retur til oss. Alle utlåndsprøver må returneres innen 21 dager. Dersom ikke fristen overholdes vil det påløpe kostnader.