#

 

Ambassadører

Lukk øynene. Kan du høre blodet bruse eller adrenalinet pumpe? Kjenner du følelsen av gjørme under dekkene? Trimtex´ egne ambassadører gjør nettopp det. De ser, hører og kjenner følelsen. Følelsen av å gi alt. Enten det er på hjul, til lands eller til vanns. Skal du levere, så må vi levere. Det kalles respekt. Dette er våre ambassadører. De hjelper oss med å lage enda bedre produkter, med viktige tilbakemeldinger etter lang tids testing.

 

 

 

Thor Hushovd

Verdensmester, Tour de France konge og Oksen fra Grimstad. Kallenavnene er mange på vår ambassadør Thor Hushovd.Både Trimtex og Thor er fra Sørlandet. Da han la opp i 2014 var tilbudene mange fra ulike aktører, og vi var derfor veldig stolt av at han i 2015 valgte å bli ambassadør for oss i Trimtex. I flere år har vi også hatt et nært og godt samarbeid gjennom kontinentallaget Team Sparebanken Sør, hvor Thor også er eier. Sammen satser vi på å utvikle fremtidens beste produkter for både aktive elitesyklister og mosjonister.

Fitfocuse/Desiree Andersen

Desiree Andersen er damen bak Norges mest leste treningsblogg, Fitfocuse. Hun har et stort hjerte for kosthold og trening, og står blant annet bak suksesser som FIT på 30 dager. Desiree trener alltid i klærne våre og gir oss verdifulle innspill på funksjonalitet og design. Hennes motto er eat-move-inspire. Følg henne gjerne på bloggen eller i andre av hennes sosiale kanaler og bli inspirert!

Katrine Trolle

Dette er historien om den danske bartenderen som ble ironman deltaker. -Og det på 6 mnd! I 2016 deltok jernkvinnen for andre gang i VM i Ironman på Hawaii, og fullførte på rett over 11timer. Følg hennes reise mot Ironman på instagram @ktrolle.

Team Sparebanken Sør

"Sultne ulver jager best" er mottoet for Team Sparebanken Sør. Teamet på sykkel ble etablert i 2010 og har Thor Hushovd som eier. De hadde som mål å rekruttere en utøver til proffverden i løpet av sine 4 første år. Dette målet er oppnådd gjennom Sondre Holst Enger, og profilene på laget gjør at ledelsen med Atle Kvålsvoll i spissen tror på ny proff innen to år. Vi krysser fingrene og heier det vi kan. Uansett gir laget oss verdifulle tilbakemelding i den kritiske fasen av produktutviklingen. Det er virkelig de som har sykkelbuksen på som vet hvor den gnager.

@Lekeloperen

Fra rock n`roll til triatlon. En reise som startet i 2015 ble nettopp kronet med medlemskap i Team Smartfish Fuji. Målet til Stein Tore som han jo heter, er å insipirere andre til å komme seg ut av sofaen. Alle som forsøker så godt de kan, er superstjerner i hans øyne. Vi må alle starte et sted. Følg han gjerne på @lekeloperen og blir inspirert av de flotte bildene og de ærlige tilbakemeldingene. Vi er i allefall mektig imponert!

 

Maja Alm

Verdensmester på sprint i Orientering, og nummer 3 sammenlagt i verdenscupen gjør denne danske landslagsutøveren i orientering til et forbilde. Orientering er sporten som utfordrer både hodet og beina og som er så ekstrem at produktene våre blir tøyd til det maksimale.- Og Maja gir klar beskjed til oss dersom noe må bli bedre. Det liker vil. Følg henne gjerne på instagram @alm_maja

Robin Bryntesson

De fleste kjenner først og fremst til Robin gjennom hans prestasjoner i skisporet og som TV-profil både i Sverige og Norge. Utover plasseringer i verdenstoppen og hans engasjement for langrenn, er Robin grunnlegger av Sockertoppen, et sosialt sammlingspunkt for barn og unge med diabetes. Vi heier på Robin og hans engasjement og gleder oss til nye sprell.